F.A.S. heeft Jarenlange Ervaring met Isolatie van Stallen en Veel Affiniteit met de Agrarische Sector

Klaar voor de isolatie van stallen in 2020

F.A.S. Bouwbedrijf in Friesland bouwt al jarenlang stallen voor de agrarische sector. F.A.S. Bouwsystemen heeft zich altijd volledig ingezet om het productie- en constructieproces te perfectioneren. Daarom hebben wij ons recentelijk toegelegd op het energiezuinig en duurzaam bouwen van stallen, vooruitlopend op de doelstellingen voor 2020 en 2050. De Rijksoverheid heeft namelijk als doelstelling dat o.a. stallen in 2020 minstens 14% van hun energieverbruik zelf opwekken middels duurzame energie en een volledig duurzame energievoorziening hebben gerealiseerd in 2050.

Het draaiende houden van dierenstallen kost veel energie, dat is nou eenmaal de realiteit. We kunnen echter wel proberen om alles zo efficiënt mogelijk te laten lopen, met als gevolg dat hierdoor zuiniger, qua energie althans, wordt geproduceerd. Dat begint bij het toepassen van de juiste isolatie van de stallen. Dit kunnen bestaande stallen zijn, maar wij excelleren echter bij het tot stand doen komen van nieuwe stallen die tot wel 66% kunnen besparen op uw energierekening. Bovendien garanderen wij tevens een optimaal leefklimaat voor de dieren in de stallen omdat ons gepatenteerde bouwsysteem, bestaande uit onze eigen FAS-panelen, onmiddellijk duurzaamheid garandeert.

Door ons unieke dak- en wandsysteem is het milieu in de stal beter te reguleren en is het voor de dieren veel aangenamer, en dus ook beter toeven.

Wilt u ook de isolatie van uw stallen aanpakken? Neem meteen contact op via 0512 - 35 20 63 of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op!